Loading
7:30 AM
  1. 420 mins
    The Golf Club at Audubon Park
6:00 PM
  1. Welcome Reception
    120 mins
    Mardi Gras World Float Den
9:00 AM
  1. Welcome Remarks
    15 mins
9:15 AM
  1. Kick Off Activity
    15 mins
9:30 AM
  1. 60 mins
    Robyn will teach you how to build and retain high-performing teams that are not only motivated to succeed as individuals but are truly inspired to cross your organization's most challenging finish lines and take their teammates with them.
10:30 AM
  1. Networking Break
    30 mins
11:00 AM
  1. 30 mins
    AVIXA shares insight into market demand for pro-AV solutions for 2020 and beyond from its entire body of market intelligence research.
11:30 AM
  1. 45 mins

    This panel explores new market applications for signage thanks to improving technology and a greater desire to share content with customers across multiple points of engagement.

12:15 PM
  1. Lunch
    60 mins
1:15 PM
  1. 45 mins

    This panel evaluates new managed service opportunities for AV integrators and installers beyond the normal consultation, design, and optimization providers historically offer.

2:45 PM
  1. Networking Break
    30 mins
3:15 PM
  1. 90 mins
    Connect with fellow attendees to workshop solutions to a business case study addressing one of the top three solution areas in pro AV: collaboration, digital signage, and learning.
4:45 PM
  1. Closing Remarks
    15 mins
6:30 PM
  1. Networking Reception
    90 mins
    Loews New Orleans Hotel
9:00 AM
  1. Welcome Back
    15 mins
9:15 AM
  1. 60 mins
    Mark will share how he designed the Employee Experience strategy at Airbnb to ensure that the company, the employees, and the culture grew by design, ensuring that what was special and unique to Airbnb would evolve and scale as the company grew exponentially.
10:15 AM
  1. Networking Break
    30 mins
10:45 AM
  1. 30 mins
    Gain insight on navigating the talent-driven market when the skills you need are hard to find, from retaining the right employees, to reskilling your existing workforce for emerging areas, to attracting dynamic individuals who will grow with you.
11:15 AM
  1. 45 mins
    Which tactics make sense for your business to take advantage of opportunities today and in the future?
12:00 PM
  1. Closing Remarks
    15 mins